Używamy cookies, aby ułatwić korzystanie z Portalu. Możesz określić warunki przechowywania, dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej.
strona główna Strona główna | Nowości | Promocje | Zapowiedzi Twoje konto | Zarejestruj | Schowek | Kontakt | Pomoc
mapa działów
Szukaj: szukanie zaawansowane
Koszyk
Książki \ Inne

Cukrowe kwiaty dla początkujących. Modelowanie kwiatów krok po kroku Język: 1

978-83-7541-309-0

Cena Brutto: 69.90

Cena netto: 66.57

Ilość:
Wersja: Drukowana
Autor Paddi Clark
Liczba_stron 128
Wydawnictwo B. Dutton Publishing
Oprawa twarda
Data_Wydania 2017-02-16

Cukrowe kwiaty

dla początkujących. Modelowanie kwiatów krok po kroku



Jeśli jeszcze nigdy nie pracowałeś z lukrem plastycznym albo jeśli chcesz rozwinąć swoje umiejętności w modelowaniu kwiatów, skorzystaj z ogromnej wiedzy Paddi Clark, która pomoże Ci tworzyć bardzo realistyczne kwiatowe kompozycje. Jeżeli od-kryłeś właśnie nową pasję w postaci modelowania z lukru plastycznego lub szukasz satysfakcjonującego hobby, Cukrowe kwiaty dla początkujących stanowią świetny punkt wyjścia!
  • Techniki i metody modelowania kwiatów cukrowych, które wyglądają jak żywe
  • Instrukcje, jak wykonać wszystkie kwiaty krok po kroku
  • Rady, jak rozwijać umiejętności i robić piękne ozdoby do tortów i ekspozycji
  • Tętniące życiem zdjęcia, przejrzyste instrukcje, diagramy i szablony
Cukrowe kwiaty dla początkujących to pierwsza książka popularnej nauczycielki Paddi Clark. Paddi łączy dogłębną wiedzę na temat cukrowych dekoracji z ogromnym doświadczeniem w uczeniu i prezentuje 28 kwiatów i liści, które są najbardziej przydatne w repertuarze nowicjusza.
Zarówno nowicjusze, jak i ci bardziej doświadczeni amatorzy skorzystają na szczegółowych fotografiach, rysunkach i szablonach tak rzeczywistych kwiatów, jak i tych istniejących tylko w krainie słodkości. Czytelnik będzie za każdym razem chętnie tworzył realistyczne kwiaty i rośliny. Kwiaty zebrano w 12 imponujących projektach, od prostych eleganckich kompozycji po bardziej zróżnicowane. Cechują je naturalne barwy i kształty. Eksperckie porady dotyczące wszystkich aspektów modelowania cukrowych kwiatów i podstawowych technik dekorowania ciast czynią tę pozycję wyjątkową i niezastąpioną w przypadku miłośników tej sztuki, bez względu na poziom ich umiejętności.

Paddi Clark zajmuje się modelowaniem z lukru plastycznego od około dwudziestu lat. W tym czasie zdobyła liczne umiejętności w pokrewnych dziedzinach i odkryła zamiłowanie do nauczania. Jej ciągłe dążenie do pogłębiania wiedzy, projektowania i rozwijania nowych technik i umiejętności pozwalają jej być twórczą i utrzymywać się w forpoczcie swojej branży. Uczyła w kilku college’ach i posiada biegłą znajomość wszystkich liczących się kursów kończących się przyznaniem certyfikatu. Paddi jest starszym nauczycielem w Squires Kitchen’s International School of Cake Decorating and Sugarcraft, jak również uczy w West Herts College w Watford w hrabstwie Hertfordshire.

Paddi jest demonstratorką British Sugarcraft Guild i prowadziła pokazy w USA, Europie, Skandynawii i na Wyspach Normandzkich, a także na szeroką skalę w Wielkiej Brytanii.
Zdobyła wiele medali w konkursach, w tym w Salon Culinaire w hotelu Olympia. Fotografie jej dzieł zamieszczono w książce Sweet Charity i pojawiają się one regularnie w czasopiśmie „Cakes and Sugarcraft”. Pracowała również w telewizji, występowała w programie Carlton Television zatytułowanym The Icing on the Cake. Paddi jest jedną z założycielek grupy Taste of Art, która prezentuje cukrowe dzieła sztuki w galeriach w Guildford, Surrey i Bowes Museum w hrabstwie Durham.



http://www.novatech.com.pl/produkty/spis978-83-7541-309-01.jpg

http://www.novatech.com.pl/produkty/spis978-83-7541-309-02.jpg

powrót
 
Produkty Podobne
Od Las Vegas do Wall Street. O tym, jak pokonałem kasyno oraz rynek
Artystyczne dekoracje tortów. Autorstwa dwunastu najlepszych projektantek
Duch w sieci. Moje przygody jako najbardziej poszukiwanego hakera wszech czasów
Czysty talerz: Jedz zdrowiej
Wielka kolekcja dekoracji ciast. Ponad 100 projektów cukrowych kwiatów i kompozycji roślinnych oraz okazjonalnych tortów
Jestem tu tylko na deser. Makaroniki, babeczki, lody, gofry i inne smakołyki
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Cukrowe kwiaty dla początkujących. Modelowanie kwiatów krok po kroku
Cukrowe animacje. 14 pięknych tortów z ręcznie modelowanymi figurkami
Inspirujące KOLORY w dekoracjach cukierniczych: torty, babeczki i ciasteczka według Lindy Smith
Więcej produktów