Używamy cookies, aby ułatwić korzystanie z Portalu. Możesz określić warunki przechowywania, dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej.
strona główna Strona główna | Nowości | Promocje | Zapowiedzi Twoje konto | Zarejestruj | Schowek | Kontakt | Pomoc
mapa działów
Szukaj: szukanie zaawansowane
Koszyk
Książki \ Inne

Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa Język: 1

978-83-7541-332-8

Cena Brutto: 79.80

Cena netto: 76.00

Ilość:
Wersja: Drukowana
Autor Mark Tilling
Liczba_stron 192
Wydawnictwo B. Dutton Publishing
Oprawa twarda
Data_Wydania 2017-09-23

Tajniki czekolady

Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.


„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady” – Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego

powrót
 
Produkty Podobne
Od Las Vegas do Wall Street. O tym, jak pokonałem kasyno oraz rynek
Artystyczne dekoracje tortów. Autorstwa dwunastu najlepszych projektantek
Duch w sieci. Moje przygody jako najbardziej poszukiwanego hakera wszech czasów
Czysty talerz: Jedz zdrowiej
Wielka kolekcja dekoracji ciast. Ponad 100 projektów cukrowych kwiatów i kompozycji roślinnych oraz okazjonalnych tortów
Jestem tu tylko na deser. Makaroniki, babeczki, lody, gofry i inne smakołyki
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Cukrowe kwiaty dla początkujących. Modelowanie kwiatów krok po kroku
Cukrowe animacje. 14 pięknych tortów z ręcznie modelowanymi figurkami
Inspirujące KOLORY w dekoracjach cukierniczych: torty, babeczki i ciasteczka według Lindy Smith
Więcej produktów