Używamy cookies, aby ułatwić korzystanie z Portalu. Możesz określić warunki przechowywania, dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej.
strona główna Strona główna | Nowości | Promocje | Zapowiedzi Twoje konto | Zarejestruj | Schowek | Kontakt | Pomoc
mapa działów
Szukaj: szukanie zaawansowane
Koszyk
Książki \ Inne

Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa Język: 1

978-83-7541-332-8

Cena Brutto: 79.80

Cena netto: 76.00

Ilość:
Wersja: Drukowana
Autor Mark Tilling
Liczba_stron 192
Wydawnictwo B. Dutton Publishing
Oprawa twarda
Data_Wydania 2017-09-23

Tajniki czekolady

Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.


„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady” – Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego

powrót
 
Produkty Podobne
CFD dla inżynierów. Praktyczne ćwiczenia na przykładzie systemu ANSYS Fluent (b2b)
Elektryczność dla młodych majsterkowiczów. Ciekawe projekty DIY
Od Las Vegas do Wall Street. O tym, jak pokonałem kasyno oraz rynek
Artystyczne dekoracje tortów. Autorstwa dwunastu najlepszych projektantek
Duch w sieci. Moje przygody jako najbardziej poszukiwanego hakera wszech czasów
Czysty talerz: Jedz zdrowiej
Wielka kolekcja dekoracji ciast. Ponad 100 projektów cukrowych kwiatów i kompozycji roślinnych oraz okazjonalnych tortów
Jestem tu tylko na deser. Makaroniki, babeczki, lody, gofry i inne smakołyki
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Cukrowe kwiaty dla początkujących. Modelowanie kwiatów krok po kroku
Więcej produktów